2014, het jaar van onze eerste Koningsdag, staat mij en mijn partner Chico in het geheugen gegrift. Dat is namelijk het jaar waarin wij voor het eerst naar buiten traden met onze glutenvrije producten. Tot die tijd werkte ik vooral op bestelling maar ik had sterk de behoefte om zichtbaarder te worden en letterlijk de markt op te gaan. Maar hoe kreeg ik al mijn spulletjes op een makkelijke, goedkope manier van A naar B?

In de week voor Koningsdag hebben we samen een fantastische fietskar gebouwd. Een heuse eye-catcher; simpel en super schattig. We moesten alleen wel de hele nacht bakken want dat kon natuurlijk niet in onze kar. Kort hierop volgde ons eerste serieuze food event: Lepeltje-Lepeltje in Amersfoort. Geweldig, leuk, gezellig en slopend want we bakten nog steeds hele nachten door zodat we overdag met ons karretje op het event konden staan.

Vele events verder werd duidelijk dat ons dierbare karretje niet meer voldeed. Er moest iets anders komen waarmee we nog net zo makkelijk van A naar B konden komen maar niet meer nachtenlang door hoefden te werken. Van een fietskar zijn we naar een aanhanger gegaan. En ook deze hebben we helemaal zelf, van de grond af, gebouwd. We hebben zelfs twee ovens geplaatst zodat we op locatie kersverse producten konden maken en verkopen.

Inmiddels heeft ons bedrijf zo’n spurt gemaakt dat ook de aanhanger niet meer volstond en dus gingen we over op het serieuzere werk: een heuse food truck!
Een vintage leger ambulance hebben we helemaal naar onze wens ingericht en omgebouwd. Ook dit keer ben ik maar wat blij met mijn technische, handige man! We reizen wat af en komen overal waar bijzondere events georganiseerd worden. Maar we komen natuurlijk ook graag naar jouw bedrijfsfeest, bruiloft of andere gelegenheid.